Terugblik op oktober
Persoonlijk

Terugblik op oktober

Welkom bij de rubriek “Terugblik op…”. Per maand geef ik jou een kijkje in mijn leven. Wat heb ik meegemaakt, waar ben ik mee bezig geweest en wat staat er op de planning voor komende maand? Je leest het allemaal in deze maandelijkse rubriek, met dit keer een “Terugblik op oktober”.

Oktober 2022

Wauw wat gaat de tijd toch eigenlijk snel dit jaar. Met een paar keer knipperen zijn we al weer in de herfst beland. Hoewel, de afgelopen maand heeft ons laten zien dat jaargetijden de kalender ook niet meer kunnen bijbenen. Van echt herfstweer naar nazomers weer waarbij zelfs de jas weer in de kast kon blijven. Dat je biologische klok op hol slaat van alleen het weer en niet eens de ingang van de wintertijd is toch wel een vreemd gevoel.

Mambo #5, of toch niet… Pijnblokkade #3

Oktober was voor mij een maand met ups en downs. Helaas kwam in extreme mate de pijn van de hernia terug. Geloof mij, zenuwpijn is de meest verschrikkelijke pijn die je kan mee maken. De eerste weken van oktober bracht ik daarom grotendeels liggend door, wachtend op een nieuwe pijnblokkade.

Bij een pijnblokkade wordt middels een poliklinische behandeling de zenuwprikkel tijdelijk uitgezet (verminderd). Hierdoor ervaar je minder pijn en kan je weer een soort van normaal gaan leven. Helaas is het niet zo dat direct na het zetten van de blokkade je pijnvrij bent, dit duurt enkele weken en kan zelfs in de eerste dagen zorgen voor meer pijn.

Bij de vorige twee behandelingen had ik geen last van napijn, maar helaas dit keer wel. Dus, terug thuis liggend de eerste dagen doorgemaakt. Gelukkig werd de pijn na een aantal dagen minder en kon ik zelfs weer enkele uurtjes terug naar de werkvloer. Niet om veel te doen, maar om even therapeutisch bezig te zijn. Na vijf weken thuis zitten kwamen de muren om mij heen rennend op mij af, dus dit was een heerlijke verademing.

Koffie en lekkers, even de deur uit!

Gelukkig ging het na wat rust snel beter en was het zelfs mogelijk om een middag op stap te gaan. Even met een vriendin een hapje eten in de stad en een paar winkeltjes bekijken. Een tijd terug waren wij voor het eerst bij Robuust in Den Helder. Het was zo goed bevallen dat we besloten dit keer daar weer heen te gaan.

Dit keer kozen wij voor een lekkere extra grote latte macchiato met extra espresso shot en vervolgens een overheerlijk lunchgerecht. Alles is biologisch en met allergieën kan rekening gehouden worden. Daarnaast is er echt een heerlijke sfeer in deze lunchroom, vriendelijk en gezellig personeel en is het heel gezellig en knus ingericht.

Naast overheerlijke lunchgerechten kan je hier ook de lekkerste taartjes eten en halen. Zo namen wij een aantal punten van de verschillende cheesecake’s mee naar huis. Heerlijk als toetje na het avond eten. Hoewel we daar pas veel later aan toe kwamen, want we zaten toch nog wel erg vol van deze lunch.

Facebookgroep voor bloggers

Oktober stond ook in het teken van stappen maken met mijn blog en Instagram. Doordat ik minder mobiel was, kon ik wel via mijn telefoon heel veel zaken oppakken. Angie van She Can Blog maakte recent een Facebookgroep aan voor bloggers. Elke dag is er een ander onderwerp waar wij druk mee aan de slag gaan, zoals je sociale kanalen of een blog/post promoten, linkbuilding en het stellen van vragen en andere helpen. Het is gezellig druk in de groep, linkbuilding begint goed te lopen en de DA van verschillende websites is al aardig gestegen. Komende tijd werk ik lekker door aan mijn sociale kanalen, met de support van deze groep. Wist je trouwens dat Tealicious by Louise ook op Tiktok te vinden is tegenwoordig?

Heb jij ook een blog? Sluit dan aan bij deze groep!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *