Over mij

Welkom en wat leuk dat je een bezoek brengt aan mijn blog. Ik ben Louise en ben het gezicht achter Tealicious by Louise. Door de weeks sta ik voor de klas en in het weekend ben ik druk met verschillende hobby’s. In mijn werk kom ik met regelmaat leerlingen tegen die moeite hebben met de lesstof. Dit kan natuurlijk aan mij als docent liggen, maar vaak is er een onderliggend probleem. Ik doe er dan ook alles aan om mijn leerlingen te ondersteunen, op het vakgebied, maar ook op persoonlijk vlak.

Tealicious by Louise is een lifestyle blog waarin ik schrijf over persoonlijke ontwikkeling en duurzaamheid, alles met een persoonlijk tintje. De naam Tealicious is een samenvoeging van “tea” (thee) en “delicious” (verrukkelijk). Het leven is delicious, thee is delicious; het leven is tealicious! Mijn doel is om anderen te laten genieten in het leven en dromen waar te maken ondanks een beperking.

Voor jou heb ik de tips samengevoegd om meer te genieten in en van het leven. Daarnaast zijn er verschillende recepten en DIY projecten te vinden.

Naast een grote liefde voor thee, koken en muziek maken, ben ik gek op buiten bezig zijn. Deze onderwerpen zullen dus ook aan bod komen op deze blog. En breed aanbod aan onderwerpen, waar ik vol passie, creativiteit en met liefde over schrijf.  

Het ontstaan van Tealicious bij Louise

Tealicious by Louise is ontstaan uit mijn Instagrampagina over thee, mijn weg van astmapatiënt naar sporter en over nog meer wat mij bezig houdt. Wat begon als een uitprobeersel is uitgegroeid tot een nieuwe hobby. Via Tealicious by Louise krijg jij een uniek kijkje in mijn leven. Via mijn verhaal probeer ik mensen te motiveren en inspireren om dromen waar te maken en de hobbels op de weg te overwinnen.

Veel leesplezier!

Liefs, Louise

P.s. Heb je tips, adviezen, vragen of opmerkingen? Neem contact op via de contactpagina!