Contactgegevens

Vragen of opmerkingen?

Heb je een vraag of opmerking, of een suggesties voor een nieuw blogonderwerp? Neem dan contact op via het onderstaande contactformulier, per e-mail via info@tealiciousbylouise.nl of via Instagram. Ik zal zo snel mogelijk je vraag beantwoorden.

Samenwerken of perspakket opsturen?

Wil je samenwerken of een perspakket opsturen? Neem dan vooral contact met mij op via het onderstaande formulier of per e-mail via info@tealiciousbylouise.nl! Ik sta altijd open voor samenwerken mits dit in lijn is met mijn blog. Samen kijken we naar de mogelijkheden en of de samenwerking aansluit bij mijn blog of Instagram.

Onderwerpen die aan bod komen op mijn blog zijn onder anderen: lifestyle, persoonlijke ontwikkeling, duurzaamheid en voeding. Mocht het onderwerp van de samenwerking hier niet tussen staan, maar past het wel bij de doelstelling van mijn blog? Stuur dan vooral ook een bericht, wie weet is het een perfecte match!

Ik zal zo spoedig mogelijk reageren op je bericht.

Gastblog

Wil je een gastblog schrijven, of wil je dat ik een gastblog voor jouw website schrijf? Neem dan vooral contact met mij op via de mail of onderstaand contactformulier. Laat in de omschrijving duidelijk weten of het om een gastblog voor mijn of jouw website is, wat het onderwerp is en waarom dit de wens is. Ik zal zo snel mogelijk contact met je opnemen om een afspraak te plannen om de aanvraag of het verzoek te bespreken onder het genot van een heerlijke kop thee/koffie.

Geniet van je dag, het leven is Tealicious!

Liefs, Louise

Contactformulier