Disclaimer

Een disclaimer, niet leuk, wel nodig. Lees hieronder hoe het zit met Copyright en samenwerkingen op mijn blog. Is er na het lezen van deze disclaimer iets nog niet duidelijk? Neem dan contact met mij op via de contactpagina.

Alle teksten en foto’s op deze blog zijn het eigendom van Tealicious by Louise. Daarnaast zijn de recepten van eigen hand tenzij er een duidelijke verwijzing bij staat. Op alle content van Tealicious by Louise berust Copyright. In een enkel geval komt het voor dat er een foto van Pixabay, Pexels of Unsplash gebruikt wordt, dit staat duidelijk bij de foto vermeld.

Wil je verwijzen naar een artikel van mijn hand? Dat mag, graag zelfs! Stuur mij een bericht via info@tealiciousbylouise.nl waarin je aangeeft naar wel artikel jij wilt verwijzen en in welke setting. Ik zal zo snel mogelijk reageren op je e-mail.

Wil je een foto of stuk tekst gebruiken? Vraag hier dan schriftelijk toestemming voor. Het kopiëren van stukken tekst en gebruiken van foto’s zonder toestemming is niet toegestaan.

Samenwerkingen

Wil je samenwerken of een perspakket opsturen? Leuk! Neem vooral contact op via de contactpagina. Samen kijken we naar de mogelijkheden en of de samenwerking aansluit bij de onderwerpen en doelstellingen van mijn blog. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere: lifestyle, persoonlijke ontwikkeling, duurzaamheid en voeding.

Voor de lezers

Wanneer een artikel een samenwerking betreft met een bedrijf, dan zal dit bij het artikel benoemd worden middels: “Dit artikel betreft een samenwerking“. In mijn samenwerkingen ben ik eerlijk over wat ik van een product/dienst vind. Aan een neppe review of niet eerlijke mening hebben we allemaal niets.

In de artikelen maak ik gebruik van Affiliatie links, dit zijn links naar andere webpagina’s zoals bol.com. Als jij via mijn link een aankoop doet, ontvang ik een kleine commissie. Dit kost jou niets extra’s, maar levert mij wat op.