High tea bij Yoghurt Barn
Duurzaamheid,  Lifestyle

Yoghurt Barn Den Haag

Den Haag, wie kent deze stad nou niet? Mocht je een dagje opstap gaan naar Den Haag, of een chille werkplek zoeken, ga dan vooral even langs bij Yoghurt Barn! Geniet van de lekkerste yoghurt (ook Vegan!), taartjes, koffie of een overheerlijke high tea.

Update 2022: YB heeft besloten om Yoghurt Barn locatie Den Haag permanent te sluiten. Zie de website voor de overige locaties.

Yoghurt Barn – Plaats 25 Den Haag

Yoghurt Barn heeft de lekkerste ontbijtjes, lunch en tussendoortjes, alles met een positieve impact op het klimaat! Bijna het hele menu is plantaardig, en zal in de toekomst 100% plantaardig zijn! Vegan opties dus ten overvloed!

Naast yoghurt met verschillende soorten toppings (zoet én hartig mogelijk), staan er verschillende overnight oats, frozen yoghurt, wraps en de lekkerste taartjes op het menu. Voor ieder wat wils, zelfs als je glutenvrij eet (kruisbesmetting is niet geheel te voorkomen). Naast lekkere hapjes kan je hier ook terecht voor een lekker kopje thee van Tea Bar , koffie, milkshakes, smoothies en vers sap. Bekijk hier de Yoghurt Barn menukaart!

sap, bananenbrood, yoghurt
Bananenbrood, vers sap, yoghurt met speculoos topping

Elke barn heeft zijn eigen, typische YB, knusse, huiselijke inrichting. Het is de ideale locatie om rustig te studeren of te werken, voor een gezellige high tea, of om gewoon gezellig te lunchen, thee/koffieleuten of om gewoon gezellig bij te kletsen. Ook aan de kleintjes is gedacht, zo is er een speelhoek in elke barn en is er ook op het menu rekening gehouden met de kleine eter.

De Barn in Den Haag is gevestigd op Plaats 25, om de hoek van het Binnenhof (zeker de moeite waard om eens te bekijken als je dan toch in de buurt bent). Aan de Plaats zitten verschillende eetgelegenheden, maar Yoghurt Barn is toch wel echt de gezelligste!

  • Yoghurt barn stijl
  • Inrichting Yoghurt Barn

Openingstijden Yoghurt Barn Den Haag

Yoghurt Barn Den Haag is elke dag van de week geopend: 
Maandag: 09:00 – 18:00 uur
Dinsdag t/m vrijdag: 09:00 – 17:00 uur
Zaterdag en zondag: 09:00 – 18:00 uur

Zoek voordat je de Barn bezoekt de actuele openingstijden op, deze blog is niet leidend.

Favorieten op de menukaart

Al jaren kom ik met enige regelmaat bij verschillende locaties van Yoghurt Barn. Mijn favoriete Barn blijft Den Haag, maar ook Leiden en Utrecht zijn fijne plekken om te werken en te genieten van het overheerlijke menu.

Een van mijn favorieten op het menu is toch wel de high tea. Van yoghurt, tot worteltaart en frozen yoghurt toe, is het aan een stuk door genieten! De high tea is glutenarm te verkrijgen, helaas is kruisbesmetting niet uit te sluiten. Neem contact op met de Barn naar keuze wanneer je hier vragen over hebt.

  • High tea bij Yoghurt Barn
  • Close up high tea
  • Thee soorten Tea Bar

Mocht je de verschillende hapjes niet opkrijgen van de high tea, dan kan je een tegoedbon ophalen bij de kassa om op een later moment de frozen yoghurt op te halen. Ook is het mogelijk om leftovers mee te nemen. Hierbij dragen wij, en de Barn bij aan een positieve impact op het klimaat.

In de winter staat de Overnight oats met stoofpeer altijd op mijn bordje. Heerlijk met wat kaneel erover. In de zomer geniet ik vaak van een overheerlijke milkshake aardbei of mango.

Als theeliefhebber kan ik natuurlijk niet deze blog afsluiten zonder mijn favoriete thee te benoemen. Mijn favoriete thee bij de Barn is de Hello Sunshine thee. Dit is een mix van witte en groene thee met korenbloesem en rozenblaadjes. Klik hier als je meer over thee wilt weten!

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *