Terstal herfstcollectie stoplog
Lifestyle

Shoplog herfstcollectie Terstal

Het herfstseizoen is begonnen, en dat betekend ook dat kledingwinkels de herfstcollectie weer in de winkel hebben hangen. Nu ben ik niet snel van het kopen van nieuwe kleding wanneer er een collectie net uit is, maar voor deze keer heb ik uitzondering gemaakt. Waarom? Omdat ik al enige tijd opzoek was naar bepaalde items en deze nu eindelijk weer in de winkel lagen. In deze blog laat ik jou zien welke leuke items ik meegenomen heb bij Terstal uit de herfstcollectie.

Bruin/cognac kleurige blazer

Het eerste item uit de herfstcollectie van Terstal dat ik kocht is deze cognac kleurige blazer. Het is een recht model, met driekwart mouwen. De mouwen zijn leuk gerimpeld wat een speelse look creëert.

Deze blazer is gemaakt van polyester en is niet heel dik. Ideaal wat mij betreft, want je kan hier dus prima een blouse of shirt onder dragen zonder kapot te gaan van de warmte.

Het model valt tot over de billen. Hierdoor is deze blazer goed te combineren met een jeans of rok. Er zit geen knoop in wat maakt dat je deze blazer altijd open draagt. Dit kan je natuurlijk zelf aanpassen door er een klein haak-oog verbinding in te maken.

Cognac kleurige blazer Terstal herfstmode

Basic zwarte col top en t-shirt

Het item dat niet in je kledingkast mag ontbreken deze herfst en winter is de basic coltop. In mijn kledingkast heb ik al meerdere lange mouwen shirts met col. Wat nog miste waren shirts met korte en geen mouwen. Terstal heeft dit najaar weer goed betaalbare basic tops met col. Ik shopte een zwarte mouwloze coltop en een zwarte met korte mouwen. Ideaal om te combineren met een leuke blazer zoals hierboven, of een vestje. De tops zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals licht roze, beige, kaki en wit.

Zwarte blouse met V-hals

Het tweede item dat ik kocht is deze zwarte blouse. Hij lijkt op het oog heel simpel, maar de driekwart mouwtjes en de leuk afgewerkte kraag geven deze blouse net een wat speelser effect.

Deze blouse is ook in het paars verkrijgbaar. Voor mij een te harde kleur helaas, want hij is echt super mooi en zit heel fijn. Dat hij fijn zit komt door de dunne soepele stof. Het is niet een stofje waar je super erg in gaat zweten, en dat vind ik als docent toch wel erg belangrijk.

Deze blouse combineer ik graag met de blazer, of draag hem los op een jeans. Dit combineer ik vervolgens weer met leuke congac kleurige laarsjes of stoere sneakers. Bij een zwarte jeans of legging combineer ik dit met enkel hoge Dr. Martens.

  • blazer en blouse combi Terstal herfstcollectie

Wat is jouw favoriete kledingstuk voor de herfst?

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *