Persoonlijke update
Persoonlijk

Persoonlijke update – Terug van weggeweest

Hoi allemaal, ja je ziet het goed, Louise is weer terug van weggeweest. Na maanden van afwezigheid is er nu eindelijk weer wat leven op Tealicious by Louise. Omdat er toch het een en ander verandert is in mijn leven de afgelopen maanden, is het nu tijd voor een kleine update.

Op zijn kop

De afgelopen maanden heeft mijn leven op zijn zachts gezegd op zijn kop gestaan. Niet alleen privé is er een hoop veranderd, maar ook op werkgebied. In januari bleek na een nieuwe MRI dat mijn rug verre van hersteld was; van een, naar drie hernia’s na maanden van rust. Gelukkig was de chirurg het eens; als de pijnblokkade uitgewerkt was, zou er een operatie volgen als de pijn terug zou komen. Eindelijk een punt om naar toe te leven!

Ondertussen veranderde er een hoop in mijn leven, want ik heb begin van het jaar besloten om mijn relatie te verbreken. De details zijn en blijven privé, maar geloof mij, een scheiding is verre van leuk. Gelukkig zijn we goed bijgestaan door vrienden, familie en professionals om alles te regelen, want echt waar moet beginnen en waar moet je allemaal aan denken met een scheiding?! Heel veel van geleerd in ieder geval.

Na het besluit om alleen verder te gaan, ging het ook opeens stukken beter met mijn rug. Bizar hoeveel stress kan doen met je lichaam! Misschien dat ik hier nog wel eens een blog over ga schrijven, maar voor nu eerst maar eens wat blogs delen die al eeuwen voor mijn gevoel op de plank liggen. Niet zo gek met de hele situatie dat je ook niet meer toekomt aan bloggen. Mijn prioriteit lag letterlijk even ergens anders.

Op werkgebied veranderde er ook opeens van alles. Van docent, werd ik opeens naar voren geschoven als plaatsvervangend opleidingsverantwoordelijke. Een berg extra werk, verantwoordelijkheden en daarnaast mijn eigen werk nog even blijven doen als (stralende) docent. En nee, dit is niet om negatief te doen over werkdruk, ik ben juist super blij met deze mooie stap die ik heb mogen maken!

Positiever in het leven

Ik ben er van overtuigd dat als je positiever in het leven staat, er veel meer moois op je pad komt, en dat is precies wat er nu gebeurde. Op werk maakte ik een mooie stap, maar in mijn privé-leven kwam er ook onverwachts wat op mijn pad. Ik vond een nieuwe liefde! Zo snel na de scheiding, correctie: tijdens de scheiding zelfs, weer verliefd worden had ik zeker niet verwacht en ook absoluut niet gepland. Maar als iets zo goed voelt, kan je er niet meer omheen. En zo werd ik van ex-partner opeens “de vriendin van” en daarbij bonusmoeder van twee.

Het leven als bonusmoeder is wel iets waar ik aan moet wennen. Maar ik begin mijn draai te vinden in dit nieuwe leven, met nieuwe verantwoordelijkheden en uitdagingen. En, uiteraard geniet ik met volle teugen van dit nieuwe leven.

Nieuwe liefde

Louise is terug van weggeweest!

6 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *