Doelen en dromen 2023 zonsondergang
Persoonlijk

Mijn doelen en dromen voor 2023 – update

In december 2022 schreef ik onderstaande blog met hierin mijn doelen en dromen voor 2023. Nu bijna een jaar verder is het toch tijd om deze maar eens te posten. Waarom ik zo lang offline ben geweest lees je in de blog Terug van weggeweest.


Het jaar is bijna ten eind, oudjaarsdag staat op de stoep en dat betekend dat het tijd is om doelen voor het nieuwe jaar te stellen. Wat wil ik dit jaar op persoonlijk vlak bereiken? Wat wil ik met mijn blog bereiken dit jaar en heb ik nog dromen die ik waar wil maken?

Werkgerelateerde doelen

Werkgerelateerde doelen deel ik voor het gemak op in twee kopjes; doelen voor mijn werk in loondienst en doelen voor mijn blog.

Loondienst

Mijn doel is om in loondienst stappen te maken naar meer verantwoordelijkheden, maar ook om weer 100% te gaan werken (zie persoonlijke doelen). Daarnaast wil ik mij verder ontwikkelen als coach voor nieuwe jonge medewerkers. Hoe mooi zou het zijn als mijn coachee de groei doormaakt die ik zelf ook heb mogen doormaken? Hier zet ik graag een stapje harder voor.

Blog & Instagram

Dit jaar is mijn doel om meer consistent te bloggen. Daarnaast wil ik mijn DA (Domain Authority) boven de 20 te krijgen en mijn eerste samenwerkingen van de grond krijgen. Dromen mag, maar het moet wel realistisch zijn. Financieel onafhankelijk zal nog wel een stapje te ver zijn, maar wie weet 😉

Op Instagram wil ik mijn bereik en interactie vergroten. Het doel is om minimaal 1000 volgers te hebben aan het eind van 2023 en meer interactie per post. Dit klinkt voor iemand die niet actief bezig is met Instagram misschien wat vreemd. Ik zal het proberen uit te leggen waarom dit voor mij belangrijk is.

Door een groter bereik en meer interactie op sociale kanalen, heb ik meer kans op toffe samenwerkingen. Om toegang te krijgen tot bepaalde samenwerkingen dien je aan bepaalde eisen te voldoen zoals een bepaald bereik of een x aantal reacties/likes/saves op posts. Samenwerkingen zijn niet alleen voor mij heel leuk, maar ook voor jullie zelf! Denk bijvoorbeeld aan kortingscodes of fijne winacties. Help jij mij mee groeien op Instagram? Je kan helpen door reacties te plaatsen op mijn posts, posts te delen, op te slaan of te liken.

Persoonlijke doelen

De afgelopen twee jaar was fysiek en mentaal een uitdaging. Van niet gehoord worden door artsen, artsen die je te jong vinden voor een diagnose, tot een zoekgeraakt dossier en 100% thuis komen te zitten door de helse pijn. Voor iemand die graag hardloopt, niet stil kan zitten, het haat om afhankelijk te zijn van anderen en het liefst voor de klas staat was dit een regelrechte hel. Gelukkig lijkt er licht aan het einde van deze tunnel.

2023 word dus mijn jaar! Dat jullie het even weten. 😉

Persoonlijke doelen en dromen voor 2023 zijn fysiek beter en mentaal sterker worden. Ik kies voor mijn geluk, niet meer voor andermans geluk. Het draait om mijn leven, dus alles op alles om mijzelf gelukkig te krijgen en te houden. Door fysiek beter te worden, zal het ook gemakkelijker worden om mentaal sterker te worden.


Nou ik kan wel zeggen dat het laatste stukje zeker gelukt is, maar of het mijn jaar is, dat betwijfel ik. Ja ik heb voor mijzelf gekozen, maar na alle hobbels hoop ik toch dat 2024 een iets rustiger jaar word. Laten we het erop houden dat 2024 dan mijn jaar word 😉

De overige doelen voor mijn blog en Insta zijn tot nu toe niet gelukt, maar dat geeft niet. Volgend jaar een nieuwe kans om aan deze doelen te werken.

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *