Persoonlijk

Tealicious by Louise is live!

Lifestyle, persoonlijke ontwikkeling en duurzaamheid

Wie had dat ooit gedacht, van nooit iets openbaar delen, naar een openbare Instagrampagina, naar een heuse lifestyleblog met focus op persoonlijke ontwikkeling en duurzaamheid met een persoonlijke touch en een vleugje thee.

“Waarom?” zou je je kunnen afvragen. Dat is ook de reden waarom ik hier lang over heb zitten nadenken. Kan ik nog wel iets erbij hebben? Wordt het niet te veel? Waarom zou ik een blog willen beginnen? Wat is het doel? Waarom, waarom, waarom?

Nou waarom dan:

Mijn Instagram ontstond ooit vanuit de liefde voor thee en deze liefde willen delen. Het schrijven over thee, de smaakexplosie en het inspireren van de volgers gaf mij energie. Ondertussen was ik ook gestart met hardlopen. Geloof mij, voor iemand met astma en al jaren geen sport beoefend, was dit een grote stap.

Lifestyle, persoonlijke ontwikkeling en duurzaamheid

Op Instagram zocht ik naar andere sporters en volgde hun verhalen. Ik miste alleen iemand die schreef over het sporten met een beperking. Want laten we eerlijk zijn, als je net start met sporten en je hebt astma, dan voelt de astma echt als een beperking. Dit zette mij ertoe aan om zelf te gaan posten over mijn uitdaging met het hardlopen naast mijn posts over thee.

Van nature ben ik iemand die een uitdaging niet uit de weg gaat, want waar een wil is, is een weg. Dit is ook wat ik andere mensen mee wil geven. Daarnaast blijf ik inspireren met theetjes, maar zal ik ook lekkere recepten delen en schrijven over andere alledaagse zaken die mij bezig houden. Duurzaamheid is bijvoorbeeld een van de pijlers waar ik graag mee bezig ben, maar zoals je hier al leest staat ook persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel.

Geniet van je dag. Het leven is Tealicious!

Heel veel leesplezier, en mocht je tips, opmerkingen of vragen hebben, laat dan vooral een berichtje achter!

Liefs, Louise

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *