Lifestyle

Pinkstermarkt Natuurlijk A.S.T.

Het zonnetje schijnt dit weekend heerlijk, dus tijd om erop uit te trekken. Mijn tip voor het pinksterweekend: bezoek de Pinkstermarkt van Natuurlijk A.S.T. in Schagen!

Zeker in de Noordkop is Natuurlijk A.S.T. een begrip, maar ook daar buiten is deze fantastische winkel inmiddels bekend onder een groot publiek. Van kleine houtsnijwerkjes tot eettafels van suar hout, stoelen, banken en tuinmeubels, Natuurlijk A.S.T. heeft het. Dat ik fan ben van deze winkel, is een understatement. De robuuste, maar toch met een twist, look van de meubels is precies wat bij mij past.

De grote winkel aan de Witte Paal 325 in Schagen is al een must om een keer te bezoeken, maar als er een markt is bij de winkel, dan is het helemaal een feestje om langs te gaan. Op de markt is een divers aanbod te vinden, van vintage producten, tot lekkere wijnen en handgemaakte sieraden. De standhouders zijn zorgvuldig geselecteerd zodat er voor de klant een unieke ervaring ontstaat. Aan alles is gedacht, zo is er voor de kinderen een springkussen en is er live muziek.

In 2022 was de eerste markt bij Natuurlijk A.S.T. om het jubileum te vieren van de winkel aan de Witte Paal 325. De jubileummarkt smaakte naar meer en was de start van de jaarlijks terugkerende Pinkstermarkt, kerstmarkt en jubileummarkt.

De Pinkstermarkt is met recht een unieke, bruisende ervaring. Geen dag is hetzelfde tijdens de markt, omdat de standhouders wisselen. Zo is er dus drie dagen lang een unieke ervaring. De bruisende gezelligheid zorgt voor een gemoedelijke sfeer. Samen met mijn vriend en zijn zoontje zijn wij natuurlijk langs gegaan op de markt. Voor hun de eerste keer, voor mij bekend terrein. Of wij alle drie genoten hebben? Nou dat denk ik wel!

De jongste was niet weg te krijgen bij het springkussen, de schmink en het balonvouwen. Het was toch wel erg cool om een eigen zwaard en hondje te vouwen. Er was weer gezellige muziek, heerlijk eten en genoeg te zien. Onder het genot van een drankje en hapje hebben we heerlijk genoten op een schommelbank en lekker meegezongen met de muziek. Hierna hebben we nog een rondje in de showroom gedaan. Daar word ik toch altijd wel een beetje hebberig van hoor! Unieke producten, van natuurlijke materialen, daar word ik wel heel erg blij van. Benieuwd naar wat er te koop is en hoe de markt eruit ziet? Hieronder staat een kleine sfeerimpressie van de dag.

Drie keer per jaar is er markt, dus heb je de Pinkstermarkt van Natuurlijk A.S.T. in Schagen in 2024 gemist, niet getreurd! In juli en rond de kerst staat weer een markt gepland.

Wil je op de hoogte blijven? Volg dan vooral Natuurlijk A.S.T. via de sociale kanalen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *