Zithoek Natuurlijk A.S.T.
Blog,  Lifestyle

Natuurlijk A.S.T. – Jubileummarkt

Natuurlijk Africa Slate and Tiles, Natuurlijk A.S.T., een prachtige woonwinkel in Schagen. In het weekend van 30 en 31 juli werd het één jarig jubileum gevierd van de vestiging in Schagen op de Witte Paal 325. Een jaar geleden opende de vestiging in Schagen nadat het pand in Broek op Langedijk in 2021 verloren ging na een verwoestende brand. 

Op 1 mei 2021 ontstond er een gigantische brand in het pand naast Natuurlijk A.S.T. in Broek op Langedijk. Helaas sloeg de brand over en ging er een droom, het levenswerk van Hans en Anita, in rook op. Door het optreden van de brandweer kon verdere schade aan overige panden op het bedrijventerrein voorkomen worden. Verdriet, verslagenheid en een rollercoaster van emoties volgde bij het team van Natuurlijk A.S.T.

  • Brand in Broek op Langedijk 1 mei 2021
  • Resten Natuurlijk A.S.T. in Broek op Langedijk

Nu ik dit typ en de foto’s selecteer, springen weer de tranen in mijn ogen bij het zien van de verschrikkelijke foto’s van die gigantische brand. Dat de community rondom Natuurlijk A.S.T. groots en betrokken is werd maar weer eens duidelijk met de verschillende acties die volgende. Een crowdfunding werd opgezet om te zorgen dat de winkel zou kunnen voortbestaan. Vrienden, familie en kennissen sloegen de armen ineen.

Een nieuw begin voor Natuurlijk A.S.T.

In drie maanden tijd werd er een nieuwe showroom gerealiseerd. Op 31 juli 2021 opende Natuurlijk A.S.T. haar deuren in het pand op de Witte Paal 325 in Schagen. Er werd feest gevierd en gedanst want A.S.T. ging verder!

De showroom staat vol met unieke items uit o.a. Hongarije. Verbinding, klantcontact, plezier en gezelligheid zijn zo maar een aantal kreten die ik kan bedenken om de sfeer in de winkel en het team te omschrijven.

Team Natuurlijk A.S.T. Bron: www.natuurlijkast.nl

Jubileummarkt 30 & 31 juli 2022

Nu, één jaar later, was het opnieuw feest in Schagen. Het jubileum van de nieuwe locatie werd groots gevierd op 30 en 31 juli 2022 met een gezellige markt op het parkeerterrein. Verschillende ondernemers toonden hun goederen, hapjes en drankjes werden verzorgd, er was muziek en een er stond een springkussen voor kinderen. Klanten vanuit alle hoeken van Nederland kwamen op bezoek om het jubileum te vieren en te proosten op het voortbestaan van deze mooie woonwinkel.

Zithoek Natuurlijk A.S.T.
Sfeerimpressie van de woonwinkel

Verrassende combinaties van ondernemers stonden op de markt. Bijvoorbeeld een IT bedrijf, leerbewerking, en verschillende boetiekjes. De combinatie lijkt misschien wat vreemd, IT op een markt van een woonwinkel, maar al gauw werd duidelijk dat IT echt niet te missen is in ons dagelijks leven. De heren van Kristel Digital Consulting zorgden bijvoorbeeld dat de hele markt WiFi had en boden hulp bij de oudere ondernemers die nieuw waren in de wereld van Tikkie. Hoe leuk is het als ondernemers elkaar helpen! Alles paste perfect in de sfeer van de markt en winkel: verbinding, klantvriendelijkheid en gezelligheid.

Wat de klanten misschien niet hebben meegekregen is dat het team van Natuurlijk A.S.T. de ondernemers van de markt uitstekend verzorgde! Naast koffie, thee en fris, was er voor de ondernemers ook goulash en porkolt (Hongaarse stoofvlees maaltijd). Na afloop van de markt was er voor de ondernemers ook nog een afterparty. Onder het genot van een hapje en een drankje zijn nieuwe contacten gelegd en…

Er komt een vervolg!

Mocht je nou balen dat je deze gezellige markt gemist hebt, niet getreurd! Volgend jaar wordt er een nieuwe markt georganiseerd! Houdt de socials in de gaten van Natuurlijk A.S.T. om hiervan op de hoogte te blijven.

Linkjes naar de socials van A.S.T.:

Ga jij binnenkort langs bij Natuurlijk A.S.T.? Laat het hieronder weten!

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *