Sporten met een beperking

Van hardlopen tot roeien op de ergometer, in mijn blogs lees je alles over mijn ervaringen en groei als sporter met astma. Een uitdaging die ik aan ben gegaan en jou kan motiveren ook te gaan sporten ondanks een beperking. Want die beperking kan je ook omzetten in een uitdaging, want je bent niet beperkt! Ga jij met mij de uitdaging aan?

Blik op de toekomst

Van hardlopen, naar rustig aan doen en vervolgens helemaal niet meer hardlopen om te zorgen dat de hernia zichzelf hersteld. Maar o, wat ben ik slecht in stilzitten. Niet voor niets ben ik docent geworden. Het rustig aan doen zit niet in mijn systeem. Toch zal ik er aan moeten geloven en pas op de plaats moeten nemen. Hieronder lees je mijn blik op de toekomst.

Onverwachte wending

De titel doet al vermoeden dat er even iets totaal anders ging dan verwacht. Iets wat voor mijn 30ste zeker niet op mijn “to do-lijst” stond. Helaas is het onmogelijk om op alles in het leven controle te hebben. Mijn leven kreeg een onverwachte wending.

%d bloggers liken dit: