Duurzaamheid

Duurzaamheid, hoe ga jij om met dit thema? Zet jij al stapjes richting een duurzamer leven? Gebruik jij een herbruikbare (stoffen) tas met het boodschappen doen? Dan heb jij al een stapje de goede richting in gedaan! Ga jij bijvoorbeeld ook naar de kringloopwinkel om te shoppen of koop jij alles online? Met de simpele switch van kopen in tweedehandswinkels, of in een fysieke winkel in plaats van online en thuis laten bezorgen, draag jij al bij aan een duurzamer leven. Zo zie je maar dat bezig zijn met duurzaamheid niet direct een grote impact hoeft te hebben op je leven. Met kleine aanpassingen kan jij ook bijdragen!

Hieronder vind je allerlei eenvoudige tips om jouw leefstijl te verduurzamen. Van tips voor aanpassingen in je huis, voedsel redden van de vuilstort tot cradle-to-cradle. Maar ook mijn visie op het thema duurzaamheid.

duurzame stoffen tas, telefoon met duurzaamheid logo.
Photo by ready made on Pexels.com

Recente blogberichten

High tea bij Yoghurt Barn

Yoghurt Barn Den Haag

Mocht je een dagje opstap gaan naar Den Haag, of een chille werkplek zoeken, ga dan vooral even langs bij Yoghurt Barn! Geniet van de lekkerste yoghurt (ook Vegan!), taartjes, koffie of een overheerlijke high tea.

LEGO Botanical collection Flower bouquet review

LEGO Bloemen – Botanical Collection Flower Bouquet | Review

LEGO Botanical Collection Flower Bouquet, de naam zegt het eigenlijk al; een bos van LEGO bloemen. Hier thuis zijn we gek op LEGO, voornamelijk StarWars LEGO, maar ook Harry Potter LEGO ontbreekt hier niet in huis. Bij het zien van deze set was ik ook direct verkocht! Wat een gave set om te zien en te krijgen! Lees gauw verder voor een eerlijke review over dit LEGO bloemenboeket.

four white sale boards

Black Friday en het milieu…

Black Friday: Of het “goede deals” zijn is nog maar de vraag, dat laat ik in het midden, maar goed voor de natuur is het zeker niet. In deze blog neem ik je mee in een duurzame manier van leven en hoe jij je steentje kan bijdragen aan een beter milieu en de natuur!

%d bloggers liken dit: